Мария Илиева стартира национално турне „Любов“Новини 

Мария Илиева стартира национално турне „Любов“

Мария Илиева тръгва на национално турне, което е озаглавено „Любов“. Концертният тур ще стартира през есента и в рамките на него певицата ще гостува на публиката си в 13 града в страната.

Стартът ще бъде на 2 октомври във Видин, съобщават от екипа й. Билетите за есенното турне на певицата вече са в продажба.

Следващите концерти са планирани за Монтана (3 октомври), Враца (4 октомври), Сандански (9 октомври), Пловдив (16 октомври), Благоевград (19 октомври), Ямбол (26 октомври), Бургас (31 октомври), Велико Търново (7 ноември), Варна (9 ноември), Шумен (10 ноември), Русе (11 ноември) и София (6 декември).

Мария Илиева стартира национално турне „Любов“

Това е първото турне на Мария Илиева, което посещава такъв мащабен брой по-малки градове в страната, коментират организаторите.

„Тази есен ще е наситена с музика! Щастлива съм, че ще успея да съчетая ролята ми на треньор в „Гласът на България” и срещите ми с публиката в цялата страна. Подготовката вече започна, ще бъде незабравимо“ – споделя изпълнителката.

В сет листа за концертите са включени популярни песни на звездата, които са с нови концертни аранжименти. Сред тях са „Лунен сън”, „Нищо”, „Играя стилно”, „I Like”, „Всичко”, „Остани тази нощ” и „Любов”.

На сцената певицата ще излезе заедно с музикантите Георги Янев (китара), Васил Вутев (барабани), Мартин Денев (клавишни), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Емилио Мархолев (бас) и трио „Тринити“ (вокали).

Още

Leave a Comment