Новини Риалити 

Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев пред нови предизвикателства в „Гласът на България“

Звездните треньори Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев нямат търпение да се срещнат с още от талантливите кандидати в „Гласът на България“. Изненадващи покани за участие ще получат някои от героите в епизода, а в една от тях ще се включи дори Графа – директно от репетицията за големия му концерт на Националния стадион „Васил Левски“.

Две деца, записали баща си за кастинг в музикалното шоу, лично ще му връчат поканата да участва. Моментът на изненадата ще бъде изключително емоционален не само за цялото семейство, но и за всички пред екраните, особено след като се запознаят с житейската история на гласовития баща.

Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев пред нови предизвикателства в "Гласът на България"

Една от най-големите мечти за участничка в предстоящия епизод е да запише дует с Миро, когото страшно много харесва. Тя ще изпълни в неузнаваем вариант „Nothing else matters“ на Metallica и ще предизвика истински фурор в залата.

„Предварително съм обиден на треньорите, че са обърнати с гръб, и се надявам те да се поправят“, ще се пошегува един от кандидатите за слава в неделя вечерта. На финала на епизода, едно нищо не подозиращо момиче в публиката, съвсем не на шега ще получи „изненадата на живота си“ от своя брат, директно от Холандия – покана да се яви на сцената на „Гласът на България“ още следващата седмица.

Звездните треньори Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев нямат търпение да се срещнат с още от талантливите кандидати за титлата „Глас на България“ за 2023 и наградата от 50 000 лв. – в неделя от 20:00 ч. по bTV.

Още

Leave a Comment