Новини 

Матео възроди “Минаваш през мен” на Каризма с нов талант

Матео, който наскоро представи дебютния си авторски албум “Различният” с концерт с бенд, отново изненада последователите си с нещо различно – поредицата #MusicIsLove, в която представя любими музикални хитове, но със свои ученици.

От две години изпълнителят е ментор и работи с деца, за което в първото очарователно видео от този проект споделя, че неговата майка е дала тласък за това му начинание.

Второто видео, което представя, е с една от най-любимите му песни на Ариана Гранде, но със завладяващо преплитане и включване на една от най-емблематичните песни на обичания български дует Каризма.

“Минаваш през мен” минава през душите в изпълнение на Матео и Елеонора – 14-годишно момиче, което стига до вниманието на Галя – нежната половинка от дует Каризма споделя въодушевлението си от изпълнението им в личния си инстаграм.

“Музиката е любов, а тя не се печели, не се състезава, а в нея просто трябва да се хвърлиш без предпазна мрежа…” споделя Матео в социалните си мрежи.

Напомняме, че гласът на Митко Петров – Матео беше избран сред над 5000 кандидати от цял свят да озвучи герой от анимацията „Семейство Адамс 2“.

Още

Leave a Comment