Матео изненада с нова коледна песен, празнува 10 години музикална метаморфозаКлипове и песни Новини 

Матео изненада с нова коледна песен, празнува 10 години музикална метаморфоза

Матео изненада меломаните и с нова коледна песен и видеоклип. Това се случва два месеца след премиерата на новия сингъл и видео – “Метаморфоза”.

Песента “Най-щастливото дете” излезе навръх 29-ия рожден ден на изпълнителя и го представя в ролята на “Батко Коледа” в приказно музикално видео.

В него участници са и неговите ученици от класовете “Музикален театър” и “Пеене”, които смело следват стъпките на своя ментор и любим артист. С много настроение и енергия, лентата усмихва зрителите и ги настройва за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Музиката и текстът са дело на самия изпълнител, който за пореден път се доверява на режисьора Николай Гарабедян за видеото, заснето в приказния Златен парк в град Луковит, и магията на проекта е заявка за нов български коледен хит.

На 1-ви декември Матео ще празнува своите 10 години “музикална метаморфоза” в София, където ще представи най-личните си музикални истории и нови все още неиздавани песни от предстоящия му втори музикален албум.

На сцената с него ще са едни от най-добрите музиканти на България, а феновете ще се насладят на живо на най-любимите си песни през годините. Билети за събитието се продават в Ивентим и на място в клуба. Събитието е подкрепено от Национален фонд Култура и Music Place.

Още

Leave a Comment