Матео отвори студио за музикално обучение в един от най-престижните кварталиНовини 

Матео отвори студио за музикално обучение в един от най-престижните квартали

Поп изпълнителят Матео отвори собствено студио за музикално обучение в един от най-престижните квартали на София – Лозенец. След сингъла си „Метаморфоза“, певецът сподели и „метаморфозата на едно място“ като сподели как е създал и трансформирал Music Place в модерно студио за пеене за всички възрасти – любители и професионалисти, с което продължава мисията си за качествено и иновативно музикално обучение.

Матео отвори студио за музикално обучение в един от най-престижните квартали

Артистът обяви и кастинг за следващия си голям проект и цел – първият български авторски празничен мюзикъл „Батко Коледа“, който ще е първия по рода си с актьори и певци – деца. Напомняме, че преди година той представи видеото и песента „Батко Коледа“, която стана любима на деца и родители в цялата страна.

Матео вече има богат опит в работата с деца и като преподавател, и споделя, че създаването на собствено студио не е било негова мечта, но споделя:

„Да отворя свое музикално студио се случи толкова естествено, невероятно и логично – трябваше само да следвам сърцето си и да не го предавам. Благодаря на себе си, че не ме беше страх да рискувам, да следвам моята истина и път, и да бъда верен на душата си, за да мога още повече да се раздавам за децата и за всички готови за безгранични музикални пътешествия!“

Още

Leave a Comment