Клипове и песни 

Мила Роберт представя новия си сингъл „Все по-добре ще става“

Мила Роберт представя новия си сингъл „Все по-добре ще става“, който е част от албума „Еготрип“, излязъл през 2021-а и номиниран за албум на годината. Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката.

„Песента „Все по-добре ще става“ започнахме да я пишем в края на 2019-а, докато пътувахме из България на малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, докато работихме по песента с Явор на село (където направихме целият албум „Еготрип“) и на шега изпях припева на „Не мога да спра да те обичам“ на Д2 върху трака на „Все по-добре ще става“ и ни прозвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той, за радост, се съгласи. Огромни благодарности за това!“ – споделя Мила.

Видеото е режисирано от самата Роберт, която е имала тази идея поне от една година. Снимано е от много хора, по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов, пише Signal.bg.

„Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е много странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре“ – добавя с позитивизъм изпълнителката.

Видеото съдържа кадри от детството на Мила Роберт, първите й изяви на сцена, моменти от клипове и с приятели.

„Също така има кадър, в който пишкам в една гора. Той е защото искам да нормализирам уринирането на жените на обществени места, не е честно да е срамно“ – обяснява  Мила и добавя:

„Във видеото участват, макар и за секунда: Лекси, Мария, Байрън, Явор (братовчед ми), Явое (JazzDork), Жорко (режисьорко), Косьо, Иван, Али Вергова, Али Съншайн, Боян, Филип, Крис, Чичо Крис, мацките от „Нещо грубо“, Негалката, Принц Азис и все някой още“.

Още

Leave a Comment