Миро: Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в “Гласът на България”Новини Риалити Топ 

Миро: Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в “Гласът на България”

Миро внесе яснота защо няма да е треньор в предстоящия 11 сезон на “Гласът на България”. Броени дни след като стана ясно, че Влади Ампов – Графа се връща на треньорския стол на риалитито и след като в публичното пространство започнаха спекулации относно раздялата на треньора победител от юбилейния сезон на шоуто, Миро проговори за взаимоотношенията си с продукцията.

Миро: Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в “Гласът на България”

В специално видео той разказа каква е истината и защо не се е стигнало до ново партньорство с bTV. Ето какво разказа музикантът:

“Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в “Гласът на България”, за да дам добър тон. Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с bTV да е ексклузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на “Гласът на България”. Т.е имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат “Гласът” в България, с което ангажиментът ми към медията приключи.

Добре е също така да добавя, че bTV инициираха разговори за предоговаряне на условията за новия 11 сезон. Предложението, които bTV ми отправи не ме устройваше- контрапредложението ни пък не устройваше тях. Честен бизнес. Това е” – обясни Миро и добави:

Още

Leave a Comment