Миро представи видеото към „Отначало“, тръгва на голямо турнеКлипове и песни Концерти 

Миро представи видеото към „Отначало“, тръгва на голямо турне

Миро представи видеото към най-новото си парче  – „Отначало“. Той притежава най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, създател е на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, които са му спечелили заслужено място на върха. След премиерата на сборния си албум с хитове, озаглавен „46“, идва ред и на новото му предложение.

„Създадох “Отначало” в труден за мен момент. Повтарях си “това ще мине”, “мигът да съм добре ще дойде” и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам,“ споделя за песента Миро.

Музиката и текстът са негови, а по аранжимента работят фънк формацията SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов. „Отначало“ е единственото ново парче в траклиста на студийната му колекция „46”, представена в края на април с разпродаден концерт в Pirotska 5 Event Center.

Миро представи видеото към „Отначало“, тръгва на голямо турне

През август Миро тръгва и на национално турне „Best Of”, което събира големите му хитове от последните 23 години. Музикалната програма ще обиколи шест града, като първо ще премине през Созопол на 11 август, следват Бургас –2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври.

Публиката ще има удоволствието да чуе на живо песни като „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, едни от най-известните му дуети и др. Предстоят и изненади за феновете, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители.

ВСИЧКИ ДАТИ

Созопол, Летен театър, 11 август

Бургас, Летен театър, 2 септември

Стара Загора, Летен театър 7 септември

Варна, Летен театър 14 септември

Плевен, Летен театър 16 септември

София, зала 1 на НДК, 11 октомври

Още

Leave a Comment