Новини 

Михаела Маринова: Артистите сме много влюбчиви

Михаела Маринова е една от най-харесваните и аплодирани млади звезди на БГ музиката. В песните й любовта е неизменна тема, а самата тя признава, че през годините е научила какво да очаква от любовта.

“Научих, че за истинската любов трябва време. Докато чакаш правилния човек обаче, трябва да изживяваш всеки момент пълноценно. Научих се да не встъпвам във връзка с очаквания. Именно те са ме оставяли много пъти разочарована. За любовта трябва търпение и да знаеш какво заслужаваш – да се стремиш към най-доброто за себе си и да не правиш компромиси. Ако е правилната, тя ще се случи” – споделя тя пред “Труд”.

След приключването на дългогодишна връзка и още няколко опарвания, Михаела не крие, че вече е по-прецизна.

“Аз съм артист, а артистите сме много влюбчиви! След няколко опарвания обаче, вече съм по-придирчива. В момента съм влюбена в музиката и в живота, който живея – щастлив човек съм. В човека отсреща търся характер, страст, споделеност, разбирателство и опора” – казва певицата.

Признава, че имало и нелепи начини, по които са я ухажвали и са се опитвали да привлекат вниманието й.

“Имала съм такива предложения, просто не им обръщам внимание и ги подминавам като пътни знаци. Като се събираме с приятели се смеем и се забавляваме, като си споделяме подобни случки. Трябва да призная обаче, че при мен внимателно обмисленият и ненатрапчив подход винаги е с предимство” – не крие младата звезда.

Михаела Маринова подготвя мащабен проект

Михаела Маринова: Артистите сме много влюбчиви

 

Михаела Маринова е изпратила силно емоционално лято и разказва: “Това със сигурност бе едно от най-емоционалните и прекрасни лета за мен до момента. Имах безброй срещи с фенове и незабравими живи концерти с бандата ми. Скъп спомен и акцент в лято 2022 г. със сигурност бяха и концертите с Любо Киров. Освен всичко, успях да си открадна и време за почивка с любимите ми хора”.

В момента певицата е отдадена на работата си по нов мащабен проект и споделя в аванс: “Работя върху втори албум, който се надявам да се появи съвсем скоро. Открехнах вратичката към него и всичко, което предстои, с дебюта на песента „До безкрай“. За разлика от първия ми албум „Стъпка напред“, този ще е изцяло авторски, по моя музика и текст. Именно това го прави много специален и личен. Някои от парчетата написах по време на пандемията. За разлика от други, на мен изолацията ми подейства по-скоро мотивиращо и бях изключително продуктивна. Винаги се старая да да гледам напред и да мисля позитивно”.

Още

Leave a Comment