Михаела Маринова под шапката на Sony Music с първи проект - Tell It To My HeartКлипове и песни Новини 

Михаела Маринова под шапката на Sony Music с първи проект – Tell It To My Heart

Първият международен проект на Михаела Маринова под шапката на Sony Music. Skytech е вторият най-слушан полски изпълнител в Spotify, веднага след Фредерик Шопен, а проектите му получават подкрепа от големи имена в гилдията като Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, David Guetta и Afrojack.

Позициониран е на #51 в прочутата класация TOP 101 Producers, а през последните пет години издава хитови колаборации с топ диджеи от ранга на R3HAB, Headhunterz, Bassjackers и Yves V.

Прави сетовете си на най-големите електронни музикални фестивали като Tomorrowland и Sunrise Festival.

Skytech открива Михаела Маринова, след като на база разговори с Вирджиния Рекърдс, неговият лейбъл Sony Music му предлага да направи колаборация с български артист. Впечатлен от вокалния талант на Михаела, продуцентът я кани да влязат в студио заедно.

Така се ражда съвместният им сингъл „Tell It To My Heart“ – денс-поп хит, който успява да намери баланса между мощната енергия на Skytech и яркия глас на нашето момиче.

Михаела Маринова под шапката на Sony Music с първи проект - Tell It To My Heart

Проектът излиза на 10 февруари под шапката на Sony Music и е с потенциал да превземе дансингите на партитата из цяла Европа.

Придружена от лирик видео, песента е вече достъпна във всички дигитални платформи.

Още

Leave a Comment