Михаела Маринова: С годините човек да си научава уроцитеНовини 

Михаела Маринова: С годините човек да си научава уроците

Михаела Маринова разказва за актуалния хит в репертоара си и за видеоклипа, който излезе в разгара на лятото.

“Само ти” е песен, която ми носи толкова много щастие и заряд. Тя е саундтрак за незабравими моменти. Много свежа и лятна песен. Празнувам приятелството в тази песен. Не напразно и видеото е заснето по този начин – в него участва най-скъпият ми човек Анастасия Димитрова. Много добра моя приятелка вече 10 години. Страхотен български наш модел. Страшно красива” – споделя тя пред NOVA.

Михаела Маринова разкрива, че с времето се е научила все по-малко хора да допуска до себе си. Не крие разочарованието си от хора, които е смятала за свои приятели и е категорична, че е научила житeйските си уроци.

Михаела Маринова разказва за актуалния хит в репертоара си и за видеоклипа, който излезе в разгара на лятото.

“Може би е нормално с годините човек да си научава уроците и да започне да предпазва себе си, защото съм имала периоди, в които доста наивно съм била подлъгвана. Аз самата съм се подлъгвала по хора, които съм смятала, че са мои много добри приятели, но с времето това се оказва, че не е така. И така уроците, които учим, помагат в един момент да съберем един кръг от хора, не са много, но пък са много ценни и знаеш, че са там за теб, както и ти за тях, разбира се. Така че съм щастлива да имам буквално на пръстите на едната ръка ми се броят онези хора, на които знам, че мога да разчитам и са приятели” – обяснява тя.

На 29 август на сцената в Созопол певицата ще има специален концерт: “Едно велико място, наистина, с много история. Там ще сме с цялата банда от музиканти. Ще се свири, ще звучи моята музика”.

Още

Leave a Comment