Клипове и песни 

Михаела Филева представи дълго отлаган проект – „Остани“

Михаела Филева представи своя нов музикален проект. Сингълът е със заглавие „Опора“ и бе промотиран в онлайн канала на Монте Мюзик.

При излизането на видеоклипа изпълнителката сподели своята емоция пред почитателите си и благодари на екипа, с който е реализирала проекта.

„Преди премиера, винаги се вълнувам, като че е първият път, в който излиза моя песен. “Опора” е нещо много лично! Написах я в труден момент за мен и близките ми и едва се осмелих да я включа в последния ми албум. От септември миналата година, многократно се надъхвам и разубеждавам от идеята да има свое видео.

Последните събитията обаче, войната, повсеместното насядящо чувство за безсилие, неизбежно ми носят непреодолимото усещане, че ролята на хората на изкуството е да бъдем именно ОПОРА, да сме огледало на реалността… И събрах смелост. Знам, че думите в текста ще дадат упование в по-доброто бъдеще, на всеки, който има нужда от това в момента. А и така песента ще получи толкова по-важен контекст, толкова по-голям и комплексен смисъл от личната нужда от сила и подкрепа на някой отделен индивид.

За това с лек страх, но и с неизмеримо усещане за споделена, могъща съпричастност, ви представям видеото към песента ми “Опора”.

Обичам всички замесените в реализирането! Те са приятели от най-близкия ми кръг, колеги, с които работя повече от 10 години! ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ! Благодаря ви, че сте в живота ми, че преминаваме през всичко заедно, че можем да сме опора един за друг винаги“ – разказва певицата.

Пиано – Станислав Арабаджиев;
Цигулка – Максим Ешкенази;
Записи – Веселин Ценов, Станислав Арабаджиев;
Смесване и мастериране – Боян Ковачев;
Екзекютив продуцент – Магдалена Сотирова;
Мениджмънт – Йоана Иванова;
Режисьори – Васил Стефанов и Стефка Николова;
Оператор – Георги Марков;
Стилист – Сергей Йорданов;
Грим – Елиза Попова;
Коса – Парашкев Тодоров;
Маникюр – Сандра Скортейова;
Видеа зад кадър – Андреа Банда Банда;
Фотограф – Нели Куртева;
Графичен Дизайнер – Георги Касабов;

Още

Leave a Comment