Михаела Филева с нов интригуващ проект - “Любов без имена”Клипове и песни 

Михаела Филева с нов интригуващ проект – “Любов без имена”

Михаела Филева залага на “Любов без имена” в разгара на лятото. Новият видеоклип на звездата направи премиера в онлайн канала MonteMusicLtd, където вече получава множество суперлативи от меломаните.

“Ето го и видеото на новата ми песен “Любов без имена”! Надявам се вече да сте някъде край морето и много да се забавлявате, а свежият саунтрак за хубава лятна вечер е от мен. Благодарности към най-чудния екип, с който написахме песента и заснехме видеото” – сподели певицата.

Песента е по музика и аранжимент на Веселин Ценов, Marta Grigale и Константин Ангелов. За лириката изпълнителката работи заедно с Искрен Тончев – Iskrata. Видеоклипът е дело на режисьора Bashmotion.

“Много класно, красиво и различно, както всичко от Михаела Филева в последните 15 години. Тя е може би първият толкова комплексен артист на българската сцена от ранга на Jlo, Beyonce, P!nk. Мисля, че Михаела е underrated от българската публика и заслужава много повече. Заслужава световна разпознаваемост! Пожелавам й с цялото си сърце!”, “Песента и клипа са уникални! Поздравления на теб и екипа за този нов хит! Уникална си, Мише”, “Песента е много свежа и лятна! Страхотна е! Поздравления на целия екип!” – коментират някои от почитателите на Филева.

Още

Leave a Comment