Молец - Ти ли си?Клипове и песни 

Молец – Ти ли си?/ Видео

“Молец” представи новия си сингъл, който носи заглавието “Ти ли си?”. Видеоклипът бе промотиран в онлайн канала на групата и още с появата си предизвика многобройни реакции от меломаните.

“Музиката ви – лек за душата, видеата към песните ви – филми! Благодарна съм, че съществувам по това време с Молец и всички светли хора, с които се създава любов и смисъл, благодаря!”, “Лелелеле, яката работа е товааа! Вече не мога да си представя да не слушам вашите песни и все си мисля, не, няма как следващите да са също толкова добри… Е, има! Не спирайте да творите вашето си нещо, ние ще сме тук, за да му се радваме от сърце!”,

“Уникални мъже да уникални песни. Никой не може да опише чувството, което изпитвам, когато слушам ваши песни!”, “Надявам се да се появяват повече хора като вас, защото музиката ви е прекрасна. За съжаление много от певците в България решават да станат поп фолк изпълнители , но се надявам това някой ден да се промени. Вдъхновена съм от вашата музика и ви пожелавам да продължавате да създавате толкова красиви песни още много дълго” – четем из многобройните коментари в мрежата за новия проект на “Молец“.

Молец - Ти ли си?

“Вторият трак от нашето EP е тук” – анонсираха Крис и Юли, като напомниха на феновете си: “Тази година пълним Арена Армеец (София)!”. Текстът и вокалите на парчето са дело на Юли Славчев и Крис Макаров. Продуцент е Robi. Видеоклипът е реализиран от chriszahariev | Razkaz Studio, с оператор plamenkov.

Още

Leave a Comment