Клипове и песни 

Музикалният идол Maluma нов сингъл и видеоклип – „Mojando Asientos“

Музикалният идол Maluma е един от водещите гласове в латино музиката, който спечели наградата Latin GRAMMY за най-добър съвременен поп вокален албум (за F.A.M.E.) през 2018 г., е и един от най-известните изпълнители в социалните медии.

Той има над 25 милиона последователи във Facebook и невероятните 61 милиона фенове в Instagram, което го прави най-следваният латино певец в Instagram. Официалният му канал в YouTube има повече от 28 милиона абонати, което му печели наградата YouTube Diamond Play Button.

Суперзвездата току-що представи своя нов сингъл и видеоклип, озаглавен „Mojando Asientos“, колаборация с певеца и автор на песни Feid, който е от родния град на Maluma – Меделин, Колумбия, а в красивата визуализация към закачливото регетон парче освен изпълнител, той влиза и в ролята на режисьор.

Клипът към парчето е първото музикално видео, заснето от собствената му продуцентска компания Royalty Films, създадена в подкрепа на младите латино творци, които са част от неговата фондация El Arte De Los Sueños.

Правейки своя режисьорски дебют, визията на латино идола е да създаде нещо артистично, поетично и показващо красота, иновативни образи и фигуративни изрази чрез различни среди, цветове и природа.

Видеоклипът е продукт на колаборацията му с Cesar „TES“ Pimienta и Rayner Alba „PHRAA“, които помагат на певеца от дълги години относно творческата насока.

Още

Leave a Comment