Надежда Ковачева е победителят в празничния сезон 10 на „Гласът на България“.Новини Топ 

Надежда Ковачева грабна голямата награда в „Гласът на България“

Надежда Ковачева е победителят в празничния сезон 10 на „Гласът на България“. Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело Д‘Анджело, Елена Попова, Симеон Славев и Никола Янакиев са изпълнителите, които влязоха в оспорвана битка на финала на музикалното риалити по по bTV.

Шестимата талантливи и гласовити участници получиха най-голяма подкрепа от зрителите на “Гласът на България” по време на първия концерт на живо, в последния епизод на шоуто дадоха всичко от себе си, за да се представят по-най-блестящия начин.

Надежда Ковачева е победителят в празничния сезон 10 на „Гласът на България“.

Надпреварата на финалистите премина през няколко етапа, като в първия шестимата таланти пяха в дуети с едни от най-актуалните родни музикални звезди.

Честта да открие този последен за сезона концерт се падна на Симеон Славев, който взриви сцената заедно с любимия на всички Графа и песента “Никой”.

Елена Попова и Орлин Павлов изпълниха песента “Shallow” и сякаш винаги са пели заедно. Никола Янакиев покори сцената заедно с омагьосващата Дара Екимова, като двамата изпълниха “I Don‘t Want to Miss a Thing”.

Димитрина Германова и страхотния Владо Михайлов поднесоха вълнуващо изпълнение на “Who Wants to Live Forever”. Арканджело и Анелия изпълниха песента „Завинаги“.

Надежда Ковачева спечели финалната битка в двубой с Димитрина Германова, след като останалите четирима конкуренти отпаднаха в по-рано. Честито и на Миро – треньорът, който ѝ помогна да се превърне в шампион и заслужено грабва дългоочакваната корона.

Тя носи душата на цели два континента в себе си, но талантът ѝ е с вселенски размери! Тя е момичето, което сега наричаме българо-мароканската Бионсе, но което за бъдещите поколения ще бъде просто голямата Надежда Ковачева! Зрителите избраха от Музикалната банка финалната песен на Надежда да е „All By Myself“.

За опонентката й в състезанието – Димитрина Германова, зрителите избраха от Музикалната банка финалната песен да е „Winner Takes It All“.

Още

Leave a Comment