Най-новият български музикален дует Lavasonic с втори сингъл The WalkКлипове и песни 

Най-новият български музикален дует Lavasonic с втори сингъл The Walk

Втора порция жар и жажда с най-новия български музикален дует Lavasonic. Изпълнителите представят новия си сингъл с авторско видео, което излезе официално на 14 март.

След успешния си музикален старт, най-новият проект на българската сцена, Lavasonic представя своя втори сингъл The Walk с премиера в музикалните платформи и в YouTube канала си днес. Песента излиза със стимулиращо визуално арт-видео, чиято концепция и изпълнение е изцяло дело на дуета.

Георги Станев-Гого е режисьор, оператор и отговаря за монтажа и пост продукцията, а Татяна Йосифова е в неговия фокус и в главната роля. Нейна е и първоначалната идея за песента:

„Около година мелодията на The Walk звучеше в главата ми с гласа на Brendan Perry и в съпровод на протяжна китара. Представях си просторни, снежни или пустинни равнини и път през тях и аз, която вървя по този път, но с усещане за цел, посока – моята посока.

“Точно толкова филмово звучи и финалната версия на песента след вълшебната намеса на Георги Станев в аранжимента, микса и мастеринга на The Walk. Това е вторият сингъл на Lavasonic и продължение на изключителния дебют на проекта – Inner Gardens, който излезе преди малко повече от месец.

Най-новият български музикален дует Lavasonic с втори сингъл The Walk

Песента е символичен преход от житейската безтегловност и безпътие към силната жизнена енергия и пълното освобождаване на Аз-а.

За видеото на The Walk, артистите избират да се доверят на собствените си инстинкт, усет и сили и да визуализират съвсем сами уютното си пространство Lavasonic.

Мястото, където те могат да освободят истинските си емоции и творчески възможности, следвайки интуицията и възможността да са напълно искрени. Резултатът е хипнотизираща история с отворен към различни интерпретации финал, която вече може да видите в официалния YouTube канал на проекта.

Още

Leave a Comment