Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”Клипове и песни 

Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”

Секссимволът Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”, в който пее и на испански. Идеята за песента е на продуцента Емил Христов, аранжиментът е на Петьо Лозев, познат като Dj Alexandro, а текстът и музиката са на триото Начо, Петьо Лозев и рапъра Fipo.

Тъй като в парчето се пее за случващото се в най-забавния ни курорт – Слънчев бряг, видеото е заснето там. Идеята на Начо е да се покаже по естествен начин настроението на курорта, на нощния живот и усмивките на туристите.

Режисьор на видеото е Христо Кавалов, създал и първия видеоклип на Начо – “Дай Ми”. Заснети са партита, с участието на певеца, както и централната алея с потока от хора.

“По време на шоуто хората танцуваха и се забавляваха на песента, а някои чужденци ме питаха как могат да намерят парчето, тъй като им харесва много. Насочваха търсачките на телефоните си от Spotify и YouTube, питайки ме как се казва песента и кой я изпълнява. Аз с усмивка им отговарях, че е моя и все още не е излязла официално, а те не можеха да повярват, но въпреки това се забавляваха”- разказва изпълнителят.

Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”

“Във видеото участват професионални танцьори от Куба, колеги и мои приятели от групата “Havana Stars”. За финал решихме аз и Христо, макар и много изморени от целия снимачен и работен ден, да изчакаме изгрева на слънцето защото светлината, която се получава тогава е незаменима. А именно това се случи и когато заснехме първия ми клип с него преди години. При изгрева направихме няколко мои индивидуални кадри, в които танцувам във водата” – обяснява още той.

Начо Паскал /Атанас Паскалев/ е роден в семейството на професионални танцьори, които и до днес участват в много увеселителни програми в Испания. Той говори 5 езика. Дълги години е живял в Испания, учил е с италианци, говори също руски и английски научава.

В България изгрява, когато се явява на кастинг в шоуто „Пееш или лъжеш“, но успява да покори и публиката в различни краища на света.

Начо Паскал е готов да завладее и световната сцена с новия си хит “Boom- Boom”

В Корея, където трябва да представи България, всички го мислят за фитнес инструктор, заради фигурата му. Когато запява „Деспасито“, всички онемяват и видеото му само за дни има над 6 милиона зрители. След година вече е гост-звезда в корейското шоу „Пееш или лъжеш“.

Още

Leave a Comment