Клипове и песни 

„Не мога да спра“ е музикалното завръщане на Иван Радуловски

„Не мога да спра“ е музикалното завръщане на Иван Радуловски. Само един истински мъж може да прави смели неща. Като това да признае грешка и да се извини на половинката си с песен!

Е, когато си безумно талантлив, също толкова очарователен и се казваш Иван Радуловски, нещата май се получават лесно. В своето голямо музикално завръщане Иван споделя, че „Не мога да спра“ е вдъхновена от реални събития и посветена на един човек – неговото момиче, с което са заедно вече три години.

„По време на локдауна имахме проблеми с половинката. Но след като си представих какво би било да съм без нея, текстът сякаш сам се написа. Тази песен е моето извинение“ – разкрива изпълнителят.

„Какво ще стане ако съм без теб? Пропуснах шанса да те обичам“- лирическият герой в „Не мога да спра“ решава подобни казуси, като всяка негова дума е написана от реалния Иван. Също той – Иван Радуловски, пише и музиката към песента и влиза в кожата на героя в зрелищния клип.

Екипът на Стефан Маринов и Buddubbaz TapeCompany са „виновни“ за страхотните кадри, заснети в нощна София, а аранжиментът остава в ръцете на Светлин Къслев.

„Не мога да спра“ е стартовата песен, с която Радуловски гарантира своето стабилно завръщане на музикалната сцена. Изпълнителят, който сам пише своите песни издава, че подготвя още три авторски проекта, които вече са на финалната музикална права. Попадането му отново в светлината на прожекторите със сигурност ще е голяма новина за неговата армия от фенове, която избухна след втория сезон на Х Factor. Иван беше една от най- ярките звезди в шоуто през2013 г., а две години по-късно пусна първия си авторски сингъл „Двойна доза“. Последва „Готов да започна“ и логичното продължение с актуалното „Не мога да спра“.

Дори и след финала на риалитито Иван не изоставя музиката и за миг. Продължава да се занимава активно, създавайки авторски проекти. Гласът му, освен че може да се слуша на repeat в песните, е познат и като voice over от много реклами, а актьорския си талант шлифова в уникалния мастър клас на Михаил Билалов.

Още като дете Иван започва да свири на пиано, пее в училищния хор и участва в училищни пиеси. 16 годишен започва работа с ДВГ „Слънце” при Общински детски център за култура и изкуство в град Русе, с ръководител проф. Наталия Константинова. Заедно с нея постигат призови места с международни конкурси и фестивали за млади изпълнители.

В последствие Радуловски основава една от първите по рода си групи W.A.T Music (We Are The Music), която съчетава цигулка, китара, бийтбокс и вокал, в комбинация с хаус ритми. През 2013г. Радуловски участва във втория сезон на “X Factor “, където е определян за най-артистичния и елегантен финалист, впечатляващ с красив глас, харизма и чувство за хумор. Две години по- късно изпълнителят стартира соловата си кариера.

Още

Leave a Comment