“Не се предавам” на EXPOSE в ремикс на Fabrizio Parisi & The EditorКлипове и песни 

“Не се предавам” на EXPOSE в ремикс на Fabrizio Parisi & The Editor

„Не се предавам“ е песента на EXPOSE, която се превърна в своеобразен химн на свободата и волята. Тя вече намери своето ново звучене, дело на всепризнатите майстори на електронната музика Fabrizio Parisi & The Editor, които вкараха нова енергия в парчето и създадоха завладяващ ремикс.

Актуалното видео е заснето на стадион “Георги Аспарухов” от Левски ТВ, с цялата подкрепа на ПФК Левски. Идеята за проекта идва след участието на EXPOSE на годишнината от рождението на Гунди.

Цвети и Светьло пяха на стадиона, преди мач на отбора, специални гости на дуета тогава бяха трио „Тринити“ и Щерион Пилидов – авторът на музиката на “Не се предавам”. Песента получи одобрение и “сърце” в социалните мрежи лично от съпругата на Гунди- Лита Маркова. За видеото Експоуз са облечени с екипи на Левски!

“Не се предавам” на EXPOSE в ремикс на Fabrizio Parisi & The Editor

“Не се предавам” в ремикс на Fabrizio Parisi & The Editor няма да е последният проект, който EXPOSE пускат до края на годината. Почитателите им може да очакват съвсем скоро нова песен от тях и винаги да са до любимите си изпълнители в социалните им мрежи.

Още

Leave a Comment