Новогодишното шоу „Сцена под звездите“ за първи път съвместно с bTVНовини 

Новогодишното шоу „Сцена под звездите“ за първи път съвместно с bTV

След двугодишна пауза традиционният Новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който Столична община организира всяка година, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV.

Празничният концерт ще започне в 20 ч. на 31 декември на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22:30 ч.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем Новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат, с изпълнения изцяло на живо.

DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22:30 ч. ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикални таланти от „Гласът на България“.

Фолклорен ансамбъл „Горна баня“ към Народно читалище „Пробуда – 1926“ в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора.

Финал на концерта ще постави музикалната селекция на DJ DIMMY.

Водещи на „Сцена под звездите“ ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Богатата и интересна новогодишна програма, която Столична община и на bTV ще предложат, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите на пл. „Княз Александър I“, така и за зрителите пред екрана.

С това партньорство bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време Групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ.

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община. Входът е свободен.

Още

Leave a Comment