Новини 

Папи Ханс направи любопитно признание

Папи  Ханс направи любопитно признание пред феновете си. Константин Трендафилов, както е истинското име на нашумелия в последните години изпълнител, обясни защо носи очила винаги, когато е на сцената.

Той не спести подробности от  това как се чувства по време на сценичните си изяви и обясни кое е довело до решението му да не сваля черните очила.

„Миг за откровение. Когато съм на сцена винаги нося очила. Не е „флекс“, не е някаква поза. Но не мисля, че съм го обяснявал. А не искам да съм неразбран. Истината е, че аз никога не правя: „тука отивам да попея и изчезвам“. Всеки път давам всичко на сцената. И съм болезнено откровен и болезнено себе си. Случва ми се да се насълзя между парчета. Или да ми стане неудобно. Всичко ми се е случвало. И ми е трудно да знам, че всеки, който ме гледа, може да вникне в душата ми с един поглед. Нося цайси, за да си държа свръхемоционалността зад някакво предпазно стъкло. Просто исках да го кажа“ –  разкри артистът в социалната мрежа.

Папи Ханс направи любопитно признание

Постът на Папи Ханс веднага отключи реакциите на последователите му. Мнозина споделят своите впечатления от изявите на изпълнителя, на които са присъствали.

Още

Leave a Comment