Клипове и песни 

Пламен Бонев – De La Bona представя „Завинаги“

Пламен Бонев – De La Bona представя новия си сингъл, който е много повече от поредния романтичен хит. „Завинаги“ е проект, който идва от сърцето и открива едно ново и неповторимо изживяване, в което музиката и любовта играят главната роля.

Цели шест месеца и много усилия са необходими на Пламен, за да реализира замисъла си. Пандемията също забавя плановете на изпълнителя, но „Завинаги“ вече е факт и песента вече има и свой видеоклип. Зад камерата застава Ники Скерлев, едно от най-популярните имена в бранша, а резултатът е впечатляващ и силно въздействащ.

Локацията на снимките пренася в друго измерение, като в главните роли ще видим освен Пламен и неговата половинка в живота – Мария Стефанова. Красивата дама приема да се снима в клипа, защото е омагьосана от звученето на песента, макар самата тя да признава, че няма опит пред камера и тази роля е доста далеч от ежедневното й амплоа.

Чернокосата красавица е дипломиран психолог, има специализация като социален работник, работи по проекти с УНИЦЕФ, както и такива, свързани със социалното подпомагане. Като муза на Пламен обаче се справя уникално добре и придава стил и чувственост на видеото.

Самата песен, макар посветена на нежно чувство като любовта, звучи мъжествено и в стила на модерния рок-все по-разпознаваем и харесван през последните години. В центъра е идеята, че идваме от място на любов и сме създадени с любов. Живеем с любов и след края отново се превръщаме в това божествено чувство.

Самият Пламен дълбоко вярва в тази философия и я претворява в текста и музиката на „Завинаги“, които са негово дело.

Още

Leave a Comment