Новини 

Победоносният музикален ход на Nika Paris в X Factor Италия продължава

Победоносният музикален ход на Nika Paris (както вече е позната Никол Паласчева в Италия) продължава. След драматичен развой в X Factor Италия, най-взискателният от менторите – Mika, избра 16 годишната българка да продължи в неговия отбор.

В четвъртък той трябваше да селектира само петима от 25-имата „оцелели“ до момента в неговата група. След напрегнати моменти и фантастично представяне на Никол, която изпълни хита на Angèle -„Flou“, Луче – един от фаворитите до момента трябваше да стане от стола си и да го освободи за българския талант. Реакцията на публиката бе мигновена и изпълненията на Nika Paris стигнаха рекорд по гледане в социалните мрежи.

Самият Mika сподели бекстейдж надеждите си, че след Dua Lipaи Rita Ora, може би е време за нова голяма звезда от Балканите.

И в България еуфорията около чудесното представяне на 16-годишното българско момиче не стихва. През изминала седмица се появиха множество фен групи на Никол Паласчева, а положителните коментари в инстаграм профила й не спират. Очаква се към армията й от фенове да се присъединят и почитатели на Евровизия, тъй като преди дни стана ясно, че менторът на Nika в шоуто, Mika- ще бъде водещ на предстоящото издание на Евровизия.

Междувременно 16-годишната сензация в италианския X- Factor развълнува всички присъстващи на официалното откриване на улица „Васил Левски“ в италианския град Болгаре, в близост до Бергамо. Никол Паласчева изпълни българския химн по време на церемонията и трогна местните жители и българската делегация, пристигнала специално за събитието.

Улицата на името на Апостола на свободата бе открита в присъствието на Тодор Стоянов – Извънреден и Пълномощен Посланик на Република България в Италианската Република и генералният консул на РБ в Милано Таня Димитрова, които аплодираха блестящото изпълнение на Никол.

Още

Leave a Comment