Риалити 

Поли Генова: Дадох всичко от себе си

Поли Генова успя да заблуди зрители и панелисти при участието си в най-мистериозното шоу „Маскираният певец”. Тя се оказа под маската на Очите, която падна миналата събота.

Изпълнителката разказва, че дори собствената ѝ майка ѝ е споделила, че смята, че зад тази маска се крие мъж. „Имах изработена стратегия. Според мен целта на шоуто е да можеш максимално да заблудиш и да скриеш гласа си, за да е по-интересно, за да има т. нар. съспенс. Хората да се чудят – това е идеята на целия формат” – споделя Поли в „На кафе”.

Преди да влезе в шоуто тя е направила собствено проучване и е видяла, че най-трудната задача, пред която ще се изправи, е да скрие специфичния си глас. „За мен предизвикателството беше да успея да избягам от себе си” – признава тя.

Известна певица първа свали маската си в „Маскираният певец“

Генова разкрива, че е била планирала изпълненията си напред в шоуто и сред песните са били много познати и обичани песни, но изпяти по коренно различен начин.

„Костюмът на Очите е един от най-сложните в този сезон – благодаря на екипа за целия труд и вниманието, което хвърлиха по него. Много сложно се обличаше – главата беше свързана с цялата конструкция и не просто се нахлузваше, а трябваше да се прикрепи. Аз гледах през една мрежа, която цялата е обвита от зеленина” – разказва тя за изживяванията си с един от най-свежите костюми във втория сезон на шоуто.

Поли Генова признава, че по време на първия лайв се е дезориентирала и за малко да падне от сцената.

„Много е специфично, изключително различен опит ти дава и друг поглед към нещата – за мен да можеш да обиграеш един костюм е куклено актьорство и аз като един аматьор дадох всичко от себе си” – признава Поли.

Още

Leave a Comment