Концерти 

Поли Генова празнува и 30 години на сцена с концерт в София

Този септември Поли Генова, една от най-успешните и обичани български изпълнителки, ще представи в София своя първи самостоятелен концерт #1. Събитието ще се проведе на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина“ от 20:00 ч., а на сцената до нея за втори път това лято ще се качи Владимир Ампов – Графа.

С този концерт Поли Генова празнува и 30 години на сцена, като за целта тя е подготвила неповторим музикален спектакъл за почитателите си. Билети за събитието могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM.

Решението на Поли Генова да се качи и на софийска сцена с #1 идва след успеха на концерта ѝ в Античния театър в Пловдив на 30 юли , с цел да сподели незабравимото преживяване и със своите столични почитатели.

В Парк-театър „Борисова градина“ и с подкрепата на Столична община изпълнителката ще представи специално създадени концертни версии на песните си и впечатляваща хореография към тях.

Феновете ще имат възможност да се насладят на изпълнения на живо на „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, „If Love Was a Crime“, „На инат“, най-новия ѝ сингъл „No more“, както и нежната балада „Тръгни навреме“ в дует с Любо Киров, която двамата представиха премиерно на сцената на Античния театър.

„Миналият месец сбъднах една голяма моя мечта на сцената на Античния театър в Пловдив – първият ми самостоятелен концерт! Беше едно наистина незабравимо преживяване! Получи се уникална енергия, която имах шанса да споделя със страхотния ми екип и специалните ми гости. Сега е време да представим проекта #1 и на софийската публика на 10 септември в Парк-театър „Борисова градина”. Нямам търпение да изживеем тази емоция всички заедно, този път в София!“ – заяви Поли Генова.

Изненадите от Поли Генова не спират дотук. На 1 септември изпълнителката и нейните музиканти ще гостуват на Фестивал Аполония в Созопол, където отново ще заредят публиката с незабравими емоции преди края на лятото.

Билети за концерта на Поли Генова на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ вече са в продажба.

И двете събития ще се проведат съобразно всички противоепидемични мерки.

Още

Leave a Comment