Поли Генова с нова песен и специална кауза – We Only Have TodayКлипове и песни Новини 

Поли Генова с нова песен и специална кауза – We Only Have Today

Поли Генова представя най-новата си песен – We Only Have Today. Като национален посланик на УНИЦЕФ за България, Поли посвещава тази песен на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН.. Новият й сингъл не само ни вдъхновява, но и ни кара да подкрепяме децата да не спират да мечтаят, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Поли Генова с нова песен и специална кауза – We Only Have Today

Видеоклипът към „We Only Have Today“, режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството, заснето в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян.

В главната роля е петгодишният Даниел – синът на Поли, който заедно с майка си преоткрива един нов и безкрайно красив свят, плод на детските мечти и въображение. В песента се подчертава значимостта на времето, прекарано между родителите и децата им, както и колко е важно те да растат обичани, защитени и подкрепени от семействата си.

„Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, споделя с вълнение певицата.

„Бихме искали да изкажем искрените си благодарности на Поли Генова за това, че написа и посвети новата си песен на УНИЦЕФ за най-важната връзка – тази между децата и родителите. „Имаме само днес“ – това е и нашето послание. Днес, тук и сега, както и всеки ден, всяко дете се нуждае от подкрепа, внимание, закрила и любов. Ние в УНИЦЕФ знаем, че първите 1000 дни от живота на детето са определящи за бъдещото му развитие. Ако децата получават любов, отзивчивост и подкрепа, те могат да разгърнат пълния си потенциал!“ – каза Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Поли Генова с нова песен и специална кауза – We Only Have Today

Като национален посланик на УНИЦЕФ Поли Генова призовава родителите да потърсят безплатното приложение на УНИЦЕФ „Bebbo“, подкрепено от Министерството на здравеопазването, което цели да им подпомогне в отглеждането и грижите за децата им от бременността и раждането до първия учебен ден. Приложението е разработено от световни експерти в областта на ранното детско развитие и педиатри и съдържа ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.

Заедно можем да помогнем на повече родители да осигурят пълноценна грижа, любов и закрила. Дари най-добър старт в живота на всяко дете, бъди БЛАГОДЕТЕЛ на www.dari.unicef.bg

Новата песен We Only Have Today се разпространява от Warner Music чрез Орфей Мюзик и вече е налична в YouTube и всички музикални стрийминг платформи.

Още

Leave a Comment