Новини 

Прея все по-категорично заявява таланта си на сцената

Прея все по-категорично заявява таланта си на сцената, а сега в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV и широката публика може да се увери колко е впечатляващ гласът й. Тя вече е утвърден композитор, пише песни и за свои колеги. На живо е също толкова позитивна, откровена и естествена.

„Истината е, че още преди старта на Шоуто миналата година, бях поканена на кастинг за друга роля, която после отпадна от формата. Но с екипа много се харесахме и си паснахме. Това беше и причината колебанията ми бързо да изчезнат, когато тази година ме поканиха да се включа като вокалист. Защото, признавам, за момент имаше такива. Не съм си се представяла точно в тази роля на този етап от кариерата си. Предаването и хората, които стоят зад него, обаче наистина много ми харесват и ми се искаше да бъда част от него“ – разказва певицата пред вестник “Всичко за семейството”.

Не крие, че все още й е трудно да напасне всички свои ангажименти след като става част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Все още трудно балансирам останалите си задължения с тези в предаването. От две години съм самопродуциращ се артист, което само по себе си е работа на пълен работен ден. Но дясната ми ръка Златина изключително много ми помага, а и започвам лека-полека да свиквам. Използвам кратките почивки в офиса, за да пиша песни, да тренирам и да се упражнявам на инструмент.“

Признава, че зад кадър е също толкова забавно и приятно.

„Всеки е тук с нагласата да направим заедно нещо забавно и хубаво, така че настроението винаги е на ниво. Николаос има сет барабани в гримьорната си и също използва почивките, за да свири. Това създава инстантно парти, а и с разнообразието на гостите никога не скучаем – всеки ден е различен. И това е много ценно“.

Приема като шанс за изява работата си в шоуто особено по време на пандемията, когато изпълнителите нямат никаква възможност за работа на сцена.

„Много съм щастлива, че имам възможността всеки ден да свиря с група, с озвучаване и пред публика. Това жестоко ми липсваше. А и, все пак, диафрагмата е мускул, който има нужда да бъде стимулиран, иначе закърнява. Аз сериозно бях изгубила форма по време на пандемията, а никой не знае колко време ще продължи това положение, така че определено се чувствам късметлийка“.

Още

Leave a Comment