Прея представи новия си сингъл "Цяла нощ"Клипове и песни 

Прея представи новия си сингъл „Цяла нощ“

Прея представи новия си сингъл  „Цяла нощ“, с който пренася меломаните в един свят на безкрайно лято, незабравими спомени и нестихващи емоции, където времето е размито.

„Цяла нощ се роди много бързо и органично. Вълнувах се от началото на летния сезон и исках никога да не свършва. Вдъхновение за текста и настроението на песента получих именно от историите и моментите, които искаме да продължават вечно. Както винаги, работата по песента беше изключително приятна. Този път колаборацията с Денис Попстоев е още по-близка, той има огромна заслуга и за вокалната линия, аз пък се включих по-активно в аранжимента на песента. В момента, в който приключихме работата по създаването и двамата осъзнахме, че това е песен, която има нужда да изживее своето лято“ – разказва певицата.

Сюжетът разказва как младата изпълнителка открива магическите си женски сили и с тяхна помощ успява да спечели сърцето на любимото си момче. Под влиянието на любовната магия, двамата се впускат в безкрайни приключения, над които времето няма власт.

Видеоклипът е заснет на няколко локации във Варна. Снимките са продължили „Цяла нощ“, а за Прея това е един от най-вълнуващите проекти, които е продуцирала.

„Снимахме във Варна по няколко причини, една от които е настроението, носено от морето и перфектната му симбиоза с посланието на песента. Също така аз самата вярвам, че от този град струи много силна енергия и кипи живот, поне през лятото, когато аз го посещавам. Има много интересен дух, по-различен от други морски дестинации. Много се радвам, че се получи да заснемем видеото именно там“ – споделя още тя.

Творческата концепция на лентата е дело на Иван Горанов и Прея, а ко-режисьор и оператор е Христин.

Прея ще отпразнува рождения си ден на 22 септември с концерт на живо в кино „Кабана“. Подготвила е много изненади и подаръци за гостите на събитието, а на сцената с нея ще излязат артисти, с които през годините е правила творчески колаборации.

Още

Leave a Comment