Новини 

Рафи: За пръв път поемам отговорността да бъда музикален продуцент

Рафи, който е големият победител от първия сезон на „Като две капки вода“, сега отново атакува първото място в деветия сезон на шоуто, чийто финал предстои.

„След първи сезон, който беше преди 8 години, не съм предполагал, че пак ще имам възможността да се включа в предаването и когато ме поканиха за All Stars нямаше как да откажа. Чувството всяка седмица да изпитваш артистичните си възможности на максимум е безценно и съм щастлив, че приех да участвам. Най-хубавото на това предаване е, че всеки се опитва да направи възможно по-добър образ от предишния си и реално се състезаваме със самите себе си. В бекстейджа с останалите колеги много се подкрепяме и си помагаме, защото всеки е силен в различни стилове и обмена на информация е безценен.“ – разказва той пред „Монитор“.

Певецът е завършил Търговската гимназия в Бургас с профил „Икономика и мениджмънт“ и вече развива дейност в тази сфера.

„Знанията, с които се сдобих в Търговската гимназия и досега ми помагат в работата, която като всеки един бизнес е обвързан и с финанси, икономика, мениджмънт, маркетинг, счетоводство. В момента развивам нов музикален лейбъл с брат ми – Yan Brothers и в ролята си на продуцент използвам голяма част от това което съм научил през годините, но най-вече се опитвам да не повтарям грешките и несполуките, с които самия аз съм се сблъсквал. Скоро предстои да стартираме в нова за България посока, която смятам, че с времето може да изведе много български артисти и към световната сцена“ – откровен е талантливият музикант.

През свободното си време обича да прави най-различи неща: „Обожавам да снимам, да карам колело, да се уча да свиря на нови инструменти, да пиша сценарии за нови продукции, да осъществявам налудничави идеи, да палаткувам… Ако трябва да обобщя – обичам разнообразието и винаги съм отворен за нови и различни предложения… Така намирам и вдъхновението си“!

Рафи е част и от „Забраненото шоу на Рачков“, а за работата си там разказва: „В „Забраненото шоу на Рачков“ съчетавам работата си на музикален продуцент и фронтмен на бенда. За пръв път поемам отговорността да бъда музикален продуцент и считам, че това е огромна възможност да представим ново и различно звучене в национален ефир. Не случайно събрах тези невероятни млади музиканти, с които непрестанно работим и се опитваме да надграждаме самите себе си и съответно музикалния облик на предаването и на българския телевизионен ефир“.

Още

Leave a Comment