Клипове и песни 

Рейчъл Роу представи своята По-щастлива Коледа

Рейчъл Роу събира своите впечатления в песен, насочена към родната публика. Вдъхновена от емоциите и мислите, които повечето хора имат на края на тази предизвикателна 2020-та година, тя създава „По-щастлива Коледа“.

Срещите и физическата близост с любимите хора, пътуванията и културните събития липсват на всеки, особено сега, когато сме свикнали по празниците да сме с роднини и приятели. Изпълненията на живо пред публиката са сведени до минимум – нещо, от което всеки артист по света страда. Но 2020-а беше и една позитивна година за духовно и личностно израстване, за пренареждане на приоритети.

Нека на финала на тази година сме смирени, благодарни и имаме спокойни и щастливи празници!

„По-щастлива Коледа“ е подарък за всички. Музиката и текстът са дело на самата изпълнителка, аранжиментът е на Рейчъл Роу и Страхил Велчев, а режисьор е Страхил Велчев.

Рейчъл Роу е певица и автор на музика и текстове. На международната сцена е позната със съвместните си проекти с един от водещите изпълнители на електронна музика и неин съпруг – KiNK (Страхил Велчев). Гласът на Рейчъл звучи на голяма част от плочите му и тя често участва като гост-вокалист на изявите му в Европа , Северна Америка и Азия . Двамата работят заедно и по предстоящия ѝ албум, планиран да бъде издаден през 2021-ва година.

Първият солов успех на Рейчъл е през 2012-а година със сингъла Follow The Step, издаден от Pets Recordings и преиздаден от британския лейбъл Defected. Сингълът попада в класации и годишни анкети на медии като ВВС Radio 1, Resident Advisor, Groove Magazine и Beatport. Следват още няколко успешни сингъла, които се радват на подкрепа от ВВС и MTV.

На родна почва Рейчъл пише песни на популярни български изпълнители като Мария Илиева, Любо Киров, Рут Колева, Сантра и др. Нейно дело са и последните няколко сингъла на майка ѝ Камелия Тодорова. В момента твори по нови проекти с Рут Колева, Криста и Руши Видинлиев. Изявява се и на мюзикълната сцена в ролите на Ева Перон в Евита и Рокси Харт в Чикаго. Също така работи в сферата на киното като композитор , музикален режисьор и дублиращ артист към анимационни филми.

През 2020-а Рейчъл и Страхил издават три колаборации, сред които нова версия на Follow The Step в стила на филмовата музика, и наблягат на онлайн концерти.

Още

Leave a Comment