Румънеца и Енчев се сдобриха след 5-годишна раздялаНовини 

Румънеца и Енчев се сдобриха след 5-годишна раздяла

Емблематичният дует Румънеца и Енчев радваше с хитовете си меломаните в продължение на две десетилетия. “Пипни ме тук”, “Моята жена”, “Ти ме искаш”, “Шатрата” са една малка част от големите хитове на двама пионери на хип-хоп музиката.

След тоталния успех, който имаха, двамата се разделиха и цели 5 години и 2 дни не са си говорили. Сега те са заровили томахавката и планират ли да отбележат своята 25-годишнина на сцената.

За причините, довели до раздора във взаимоотношенията им, двамата разказват в “Преди обед” по bTV.

“Има два отговора – единият е този, архаичният, имаше жена между нас и за това се скарахме, но това не е вярно. И заради мъж не е… Просто се скарахме много жестоко и 5 години и 2 дни не си говорихме, не се чувахме, никакъв контакт. Бяхме жестоко скарани и двамата” – казва Румънеца.

Румънеца и Енчев се сдобриха след 5-годишна раздяла

“Същата година трябваше да празнуваме 20-годишнината си на сцената, но се скарахме. Несходство в характерите. Не си заслужава да се ровим в това нещо. Когато 20 години правиш едно и също нещо, освен че се превръща в професия, което за музикант е леко странно – трябва хем да ти е професия, хем да ти е нищо вдъхновяващо. Но когато много дълго време го правиш, това води до такава умора, че започваш да правиш музика, просто защото трябва да я правиш и накрая почва да става тъпа музиката. Започна да ни става безсмислено всичко. Умора!” – откровен е Енчев, който е бил причината за скарването и то е било свързано с пари:

“Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам”.

Румънеца и Енчев се сдобриха след 5-годишна раздяла

Той признава, че когато се разсърди на някого, се сърди с години и казва още: “В края на миналата година, може би от възрастта, почувствах, че е абсолютно безсмислено в този кратък живот да се сърдиш за каквото и да било и на когото и да било. Първо звъннах на Румънеца”.

Така диалогът между Румънеца и Енчев  започва отново и двамата си прощават. В ефир те обявиха, че отново се събират на музикалната сцена.

Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече.

Още

Leave a Comment