Румънеца и Енчев с украинския талант Евгений Баяниста - КражбаКлипове и песни Новини 

Румънеца и Енчев с украинския талант Евгений Баяниста – Кражба

България и Украйна имат своята първа обща песен, създадена от международен екип и поднесена от Румънеца и Енчев, в компанията на украинския талант Евгений Баяниста. „Кражба“ пристига точно навреме, за да отключи смелия плажен ритъм и да докаже, че единственото нещо, за което си заслужава да се пее е любовта.

„И неслучайно песента се казва „Кражба“ – намигат Румънеца и Енчев, за които тайни в музиката и любовта няма: “Да „откраднеш“ сърцето на една жена, да я съблазниш, да покажеш истинско джентълменско отношение – това си е изкуство, което сякаш понякога мъжете забравяме.“

За да превърне мислите в музика, любимият български тандем прави колаборация с талантливия украински музикант, изпълнител, диригенти продуцент Евгений Баяниста. С рождено име Приходько и артистичен псевдоним Баяниста.

Виртуозните му възможности на баян проличават във видеоклипа на „Кражба“, както и в поредицата от хитове, които създава в Украйна. С успешна кариера в Киев от няколко години, заедно със съпругата си, Евгений живее в София, но „Кражба“ е първата песен, която се популяризира оттук в цяла Европа.

Румънеца и Енчев с украинския талант Евгений Баяниста - Кражба

„Абсолютно международна продукция е това, снимана от украински екип в Турция и България, с участие на българи и един румънец” – .добавят Румънеца и Енчев.

В клипа освен много настроение, свежи летни гледки и трима „красавци“, специално участие взимат и зашеметяващо красивите Марина Димитрова (Мис Варна 2023г.) и моделът Виктория Божидарова.

„Кражба“ вече е налична във всички дигитални платформи, както и в летния плейлист на музикалните медии в Европа.

Още

Leave a Comment