Клипове и песни 

Сантра смело смесва стиловете – „Чае шукарие“

Сантра отправи смело предизвикателство към меломаните с проекта си „Чае шукарие“. Певицата, за която се появи информация, че е бременна, се показа след дълго мълчание.

В новия си сингъл тя експериментира с различни стилове музика и не крие, че отдавна е искала да направи подобно парче, за да се обърне към всички жени, които не са достатъчно уверени в себе си.

Още от началото на кариерата си не един път към нея е имало натиск да промени тялото и лицето си в името на кариерата си, но тя винаги е отказвала категорично да робува на подобни стереотипи. През годините тя не изневерява на себе си, а в новата си песен  отново показва неподражаем стил и хумор.

„Направих парчето, защото има много момичета, които не приемат себе си и не вярват в естествената си красота. Иска ми се жените в България да имат повече самочувствие и да виждам по-малко момичета, които се обезличават в името на някаква моментна мода. А колкото до стила на музиката – решихме да направим проект, който да съчетава в себе си балканските ритми и R&B стила, около който съм се въртяла винаги, за да пресъздадем една интересна комбинация, която нямам търпение да чуете“- коментира изпълнителката.

В екипа от професионалисти влизат Васко Иванов – Dexter, текстът е дело на Лъчезар Стефанов, видеото е под режисурата на Bashmotion, а снимките са на Цветан Игнатовски.

„Това е проектът, който отне най-много време в кариерата ми. Започнах го преди цели две години, а в процеса на работа имаше много гафове, като доста от тях бяха абсолютно неспасяеми! С Васко Иванов Декстър работихме по парчето доста време, но в един момент компютърът му блокира и всички работни файлове в него изчезнаха завинаги. Наложи се да започнем отначало. Беше изключително трудно и почти невъзможно да възстановим всичко по памет. Същото важи и за видеото – имаше кадри, които заснехме и просто се “счупиха”. Нямаше как да ги презаснемем или заменим. За капак на всичко част от екипа се разболя и трябваше да забавим финализирането на видеото. На няколко пъти се чудих дали изобщо този проект ще успее да види бял свят заради многобройните пречки по пътя му, но ето че вече е факт“ –  сподели певицата.

Още

Leave a Comment