Симона ЗагороваРепортажи 

Симона Загорова: Винаги съм искала да съм пример за по-младите хора

Симона Загорова съвсем не е скучала през последните месеци на изолация. Тя успя да реализира нова песен,  радва се на нова любов и завърши с отличие висшето си музикално образование.

За дуетния сингъл със своя баща Илия Загоров, познат на публиката като автор на десетки попфолк хитове, млазата звезда разказва в „Тази събота и неделя“: „Тази песен значи много за мен. Тя ще вземе името на моя първи самостоятелен албум. Исках, затвърждаващо за всички години и всички песни, да има една песен, която да се казва „Това съм аз“ и така да се казва и албумът. Неслучайно избрах тя да бъде с моя баща, защото с майка ми имам вече четири дуета, исках да имам и един с него“.

Не крие, че нейния музикантски пример за успешна кариера и майка й Глория, с която има няколко дуетни песни.  „Радвам се, че с музиката си цялото семейство вървим напред“ – подчертава Симона.

Макар и  твърде, вече е категорична за своя професионален път.

„Музиката е моят живот. Винаги съм искала да съм пример за по-младите хора. Нашите така са ме възпитали. Цял живот съм се старала да държа това ниво, което те са градили толкова години, и да не ги излагам, напротив – да се гордеят с мен“, каза певицата.

Още

Leave a Comment