СкандаУ отменят големия си концерт, обявиха причинатаКонцерти Новини 

СкандаУ отменят големия си концерт, обявиха причината

СкандаУ отменят големия си концерт на 19 декември 2023 г. заради голяма загуба в семейството на Лъчо. Той и сценичният му партньор ТоТо съобщиха за трагедията чрез емоционален пост в социалната мрежа, където разкриха какво точно се е случило и защо местят концерта си за април 2024-а.

СкандаУ отменят големия си концерт, обявиха причината

“Концертът ни в Арена София, обявен за 19 декември 2023, се отлага за 27 април 2024г. Закупените билети важат без презаверка за новата дата. Тези, които желаят да върнат билетите си, могат да го направят до 19.01.2024г.
Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
– с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Краен срок за връщане на билети: 19.01.2024 вкл.” – споделят Лъчо и ТоТо от СкандаУ.
Постът е придружен и от видео, на което се виждат насълзените очи на двамата изпълнители. “Миналата седмица майка ми почина. Концертът, който беше предвиден за 19 декември, се отлага” – казва Лъчо във видеото. Следващата дата е на 27 април догодина.

Припомняме, че преди 4 години групата направи първия си голям концерт в същата зала.

Още

Leave a Comment