Клипове и песни Новини 

Славин Славчев посрещна 30-годишнината си с нов клип „Само теб“

Славин Славчев – победителят в “X Factor” и “Като две капки вода”, подари магия от ноти на своята публика с новата си песен “Само теб”. По случай 30-ия си рождения ден рок изпълнителят зарадва меломаните  с песен, по музика на виртуозния Ясен Велчев и изключителната Преслава Пейчева, която е автор и на текста.

Песента се случва и с помощта на продуцентите от Vintage Music Box, които продължават да подкрепят Славин в творческия му път. “Само теб” е олицетворение на дълбоката чувствителност на нейните автори, която музикантът успява да улови и интерпретира чрез своите собствени емоционални преживявания.

Музика: Ясен Велчев и Преслава Пейчева

Текст: Преслава Пейчева
Аранжимент: Vintage Music Box
Клавишни: Ясен Велчев
Бас китара: Ивайло Звездомиров
Аудио микс и мастър: Vintage Music Box

Видеото към песента е дело на талантливия екип на handplayed. Режисьор е Влади Герасимов, а зад камерата застава Никола Атанасов. Те оставят своя личен почерк и допринасят за интимния и съкровен характер на песента.
Режисьор: Влади Герасимов, handplayed
Оператор: Никола Атанасов, handplayed
Стайлинг: Мирела Василева
Асистент на продукцията: Петър Трифонов
Фотограф: Михаил Мишев
Продуцент: Красимира Кръстева, handplayed

Самият Славин отправи топли думи към всички, взели участие в реализацията на този дългоочакван проект, посвещавайки парчето на своята приятелка, която му партнира във видеото. “Само теб” е песен за неподлежащи на времето емоции и нестихващата нужда от това да ги споделяме един с друг.

Още

Leave a Comment