Сони и Нани от "Гласът на България" предизвикаха фурор на “Бургас и морето”Клипове и песни Новини 

Сони и Нани от „Гласът на България“ предизвикаха фурор на “Бургас и морето”

Двама от най-аплодираните участници от сезон 8 на „Гласът на България“ – Сони и Нани, предизвикаха фурор в Летния театър в Бургас по време на юбилейното издание на “Бургас и морето”.

Сони и Нани, които са дует на сцената и двойка в живота, обраха наградите на фестивала с мелодичната си песен „Бургаско море“ – по музика на Хайгашод Агасян, аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Татяна Йотова.

Сони и Нани спечелиха сърцата наградата на публиката, трето място в класацията на журито и приза за най-добър текст

Припомняме, че двойката стана известна от участието си в “Гласът на България“ през 2021 г., когато бе в отбора на Любо Киров. Преди малко повече от година двамата издадоха и първата си песен, носеща заглавието „На тази гара“.

“Доста време ни отне да асимилираме, че сме спечелили най-много награди на конкурса. Не го очаквахме и не отидохме с такива намерения, а по-скоро съвсем искрено искахме да покажем на хората онова, което истински ни вълнува – музиката”, заяви Атанаска Тенева – Нани.

“За нас беше супер неочаквано. Мислехме, че съвсем други песни ще се класират от журито – като “Само миг” на Костадин Бекирски, “Брегове” на Невена Пейкова и “И ангелите плачат” на Мария Гогушева, които много ни харесаха още преди да дойдем на конкурса. Моментът, в който видяхме, че сме в топ 3, ни изненада изключително приятно, защото въобще не бяхме подготвени как да реагираме”, коментира още Сонай Юсеин – Сони.

Още

Leave a Comment