Старият Криско излиза на най-голямата сцена у нас за своето мега събитиеКонцерти Новини Топ 

Старият Криско излиза на най-голямата сцена у нас за своето мега събитие

За Криско следващата година ще бъде паметна, защото ми предстои най-грандиозното събитие в досегашната му кариера. На 1 март 2025 г. хитмейкърът ще излезе на сцената на зала „Арена София“ за своя голям самостоятелен концерт.

“През 2025 г. ще навърша пълнолетие на сцената, 18 години от първата ми авторска песен. Предчувствам, че това е моментът за голям концерт и ще го направим такъв. Една от емблематичните сцени на Кание Уест ще дойде в „Арена София“ специално за шоуто” – споделя изпълнителят в интервю за “Телеграф”.

Старият Криско излиза на най-голямата сцена у нас за своето мега събитие

Концертът ще бъде под наслов „Старият Криско“ – формат, който вече жъне успехи из различни градове на страната. За идеята музикантът разказва:

“Феновете го създадоха органично. Преди година и половина ми се обади собственик на заведение и ми каза: “Имаш снимка със сина ми, когато е на 8 години, сега е на 22 и израсна с твоите песни. Бих искал да те поканя в моя клуб и да изпееш само тези парчета, а синът ми ще дойде с целия випуск, нещо като частно парти, но ще го пуснем публично, ако нямаш против”. Аз му предложих да кръстим събитието “Старият Криско” и… върнахме над 400 желаещи на входа на клуба, за които не стигна мястото. Това е раждането на “Старият Криско”.

По думите му Старият Криско е момчето, което преди да пусне песен, тя вече беше хит. Това е момчето, с което пораснаха 3 поколения, и дори в момента песни, които са по-възрастни от най-малките си слушатели, си се пеят, все едно са излезли вчера.

За 18 години певецът е имал над 3000 концерта, участия и изяви и е категоричен, че нищо не може да сравни със събитията “Старият Криско”. “Може би думата, с която мога да го оприлича, е енергия. Ама говорим за брутална енергия, която може да се усети само на място” – заявява той.

Песните, които ще представи по  време на големия си концерт, са създадени между 2007 и 2019 г., а за този 12-годишен период и какво се случи  при него музикално след това продуцентът и изпълнител казва:

Още

Leave a Comment