Стенли с чисто нов сингъл - "Вчера", подготвя голям концертКлипове и песни Концерти 

Стенли с чисто нов сингъл – „Вчера“, подготвя голям концерт

Стенли представи чисто нов сингъл и придружаващо го видео. Песента, която излиза близо година след последния му музикален проект, носи заглавието „Вчера“ и е още едно предвестие за предстоящия му албум, чиято премиера с нетърпение очакваме.

Музиката на „Вчера“ е на Стенли, текстът е написан от Александър Петров, а по аранжимента изпълнителят си партнира със Светлин Къслев и Евден Димитров. Премиерата на „Вчера“ е днес, 6 октомври, във всички стрийминг платформи и в YouTube канала на артиста.

Стенли с чисто нов сингъл - "Вчера", подготвя голям концерт

За първи път на живо почитателите на Стенли ще имат възможността да чуят „Вчера“ в рамките на големия му концерт “EЛЕКТРО“ в Зала 1 на НДК, който ще се проведе на 22 ноември от 20:00 ч.

Събитието обещава да бъде истински музикално-визуален спектакъл. В концертната програма ще бъдат включени както най-големите хитове от репертоара на изпълнителя, така и нови неиздавани парчета. На сцената до Стенли ще излязат и специални гост-изпълнители, сред които Любо Киров, Христо Мутафчиев, БТР, Тангра, D2 и Jeremy!.

Още

Leave a Comment