Риалити 

Стефан Илчев: Много е трудно да се криеш

Гласовит певец се криеше под маската на Светлината във втория сезон на „Маскираният певец“ и това е Стефан Илчев. Той умело подвеждаше зрители и панелисти повече от месец във впечатляващия костюм.

Изпълнението на „La Luna” не донесe късмет на певеца и Светлината се превърна в петата паднала маска в шоуто. Азис и Владо Пенев отново отбелязаха попадение в предположенията си.

„Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много“ – сподели Илчев веднага след разкриването на образа.

 

За първи път на сцената на предаването зрителите видяха две от любимите си маски от предходния сезон – Кукерът и Гарванът. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драго Драганов.

„Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!“ – каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от миналия сезон – Гарванът, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева.

„Аз съм един от най-изявените почитатели на българската естрадна музика. Винаги, когато изпълнявам тази песен се вълнувам страшно много“ – сподели Драго Драганов – Чая, който съживи Кукера с изпълнението на „Заклинание“ на Петър Чернев.

„Когато преди малко панелът предположи, че аз се крия под маската на Баба Яга, получих повече обаждания, отколкото получавам на рождения си ден“, пошегува се телевизионният водещ, а минути преди това панелът даде единодушно вярно предположение за името на изпълнителя.

В две изключително оспорвани битки Златният излезе срещу Булката, а искри в тройния сблъсък размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. Тази вечер на сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, сред които зрителите видяха колие със специален камък, лист с ноти, книга, обувки и месни продукти.

Новите доказателства станаха повод и за нови предположения на звездния панел, сред които се наредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата, Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния актьор Любомир Нейков.

Още

Leave a Comment