Столична улица беше блокирана заради КрисияНовини 

Столична улица беше блокирана заради Крисия

През уикенда еднопосочното движение в центъра на столицата беше блокирано заради Крисия. Повод за това бе абитуриентския празник на младата звезда на БГ музиката от близките и приятелите й, както и от присъствието на дълга редица от мощни мотори.

Домакин на събитието бе модерното заведение на ул. “Лавеле”, пише Signal.bg.

На партито на Крисия присъстваха и знаменитости

Столична улица беше блокирана заради Крисия

Сред Вип гостите се открояваше един от приближените на Слави Трифонов – Евгени Димитров – Маестрото от Ку ку бенд, звездата Кристо, долетял специално от Лос Анджелис, популярният експерт по комуникации и тв продуцент – “ Дестинации” Атанас Лазаров, собственикът на Lavele kitchen&bar Исай Ангелов.

Тоалетът на Крисия е направен по неин дизайн

Столична улица беше блокирана заради Крисия

Крисия се появи на своето парти повече от бляскава и стилна. Дизайнът на тоалета си изцяло сътворила и нарисувала сама, а реализацията на е на македонския дизайнер Борче.

Талантливата певица се довери именно на неговия моден бранд, създаден през 2011 г. от дизайнера Борче Ристовски и стилиста Добромир Киряков и със съдружник Галена.

Столична улица беше блокирана заради Крисия

Почти всички популярни дами в България, открояващи се с личния си стил носят Beyond, но брандът има и своите световни успехи. През 2015 година актрисата София Вергара се появи на червения килим на Американските кънтри награди с ръчно избродирана рокля на модния бранд. През същата година и поп звездата Деми Ловато пя на сцената на Американските музикални награди с яке, създадено от българската марка.

Още

Leave a Comment