Теди Кацарова поднесе на любимия си "Един за друг"Клипове и песни 

Теди Кацарова поднесе на любимия си „Един за друг“

Теди Кацарова събра цялата си любов в един специален проект, озаглавен „Един за друг“.

Тя избра този романтичен жест, за да се обясни в любов на приятеля си Ян. Когато чул текста и музиката към него, красивият чех засипал със суперлативи Теди Кацарова, а от този момент песента се превърнала в техен обет за вярност и щастие.

Думите се подредили на белия лист съвсем естествено, за по-малко от час, разкрива певицата.

Видеоклипът направи премиера преди броени дни и бързо успя да спечели сърцата на меломаните, които не пестят суперлативите си както за песента, така и за видеоклипа.

„Песен събрала цялата ми любов! Благодаря на всички осъществили и превърнали в реалност мечтата ми и най-вече на MATUSHEV FILMS за кадрите от магичната сватба на Катерина и Светлин!“ – сподели певицата.

Песента като музика и текст е авторско дело на самата Теди Кацарова, която работи по музиката съвместно с Fares Robert Srouji. Аранжиментът е на Петър Рангелов.

Романтичният клип е с кадри на красивата история от сватбения ден на Катерина и Светлин, заснет от Матушев Филмс. Режисьор на клипа е Костадин Кръстев – Коко, а монтажът е на Красимир Николов.

Теди вече представи на живо новия си сингъл, което се случи в поредица от концерти на живо на стартиралото турне „Обич и песен“.

С песните на любими български изпълнители се срещна публиката в Пловдив, Русе, Велико Търново и Плевен.

Концертите, в които участват и Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Нелина, Тони Димитрова, Роси Кирилова, ще продължат през август в летните театри на Добрич, Варна, Бургас и Созопол, а през есента ще има и голям концерт в София.

Теди Кацарова благодари за интереса към песента в профила си във Фейсбук. Тя е изключително щастлива и от начина, по който феновете възприемат парчето.

Още

Leave a Comment