Новини Репортажи 

Тита окончателно скъса с хип-хопа, влезе в попфолка

Тита направи неочакван дует с Фики и предизвика вълна от реакции в социалната мрежа. Това е втора колаборация с попфолк изпълнител, след суета й Джена, а фенове остават доста озадачени от решението на поп и хип-хоп изпълнителката.

Оказва се, че Тита вече твърдо е решила да направи завой в кариерата си и да се влее в редиците на попфолка.

„Много пъти съм се опитвала да направя текстове като Криско, но грам не ми се е получавало. И той, бих казала на шега, ми е казвал: „Защо не опиташ да направиш 2-3 текста, да видим какво ще стане“. Когато ги чу, каза: „Те всички са хитове. Съвсем сме ти объркали на теб амплоато и жанра“ – разказва певицата в „Преди обед“.

По повод на шокиращата промяна в музикалния стил и неодобрението на феновете й, тя коментира: „Специално на хората, които винаги са били зад мен и ме подкрепят, благодаря! Колкото и да е шокиращо, преминавам през различни етапи на живота си. Когато пеех за вуду кукли, късай и т.н. наистина си се чувствах като тийнейджър, като дете, като малко момиченце… В последните две години ми се пее за любов, за раздели, за реални неща, които се случват на мен, на мои близки, с които имам допир. Мога да дам наистина нещо от себе си, да кажа нещо в тази песен, да покажа. Затова правя тази смяна“.

Припомняме, че това е поредната звезда от хип-хопа, която преминава в лекия жанр, преди това Диона смени рапа с фолка, а наскоро и VessoU рязко смени стила си.

Още

Leave a Comment