Новини 

Торино & Пашата: Винаги има кой да те хейтне

„План Б” на Торино & Пашата и Камелия е свалена от платформата за видеосподеляне YouTube в канала на “KINGS RECORDS”, където бе натрупала над милион гледания.

За броени дни сингълът стана тотален хит, но се оказа плагиатстван от парчето „Дале“ на албанските изпълнители Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула.

Мениджърът Денис Авдиу е категоричен:„Тази песен е тотално копие“. Правата за музиката не са отдавани на други изпълнители, а основният автор е албанската звезда Бутринт Имери с ексклузивен продуцент е 96 MGMT.

От екипа, създал песента, дадоха 72-часов срок на българските изпълнители да свалят „План B” от платформите за видеосподеляне.

Реакцията на родните хитмейкъри не закъсня и в социалната мрежа Пашата написа:

„Искам да благодаря на всички, които се опитаха да спънат развитието на песента, която вече е номер 1 във всички музикални платформи; Spotify, Apple Music, Deezer и др. Искрени благодарности с пожелания за здраве и късмет”.

Торино също даде своя коментар относно спирането на видеоклипа им:

“PLAN B” ЕДИН ОТ НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ХИТОВЕ!!! Песента я няма в YouTube канала ни “KINGS RECORDS”. БЕШЕ ДОКЛАДВАНА И СВАЛЕНА! Това е мерило тук при нас. КОГАТО НАПРАВИШ НЕЩО, КОЕТО РАБОТИ И Е АБСОЛЮТНО УСПЕШНО, ВИНАГИ ИМА КОЙ ДА ТИ ЗАВИДИ И ДА ТЕ ХЕЙТНЕ. БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОИТО СПОДЕЛЯ ПЕСЕНТА И СЕ РАДВА ОТ СЪРЦЕ, ОБИЧАМ ВИ! Очаквайте “PLAN B” НАВСЯКЪДЕ..“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Torino (@torinolatino)

Преди часове видеоклипът бе качен в новия канал LatinoGang Official, а фенове продължават да задават въпроси към тандема за причините на спирането на парчето.

Още

Leave a Comment