Репортажи 

Тото: Постигнах успехи, които не очаквах

Йонислав Йотов- Тото направи равносметката си за отминалата 2021 година. Актуалният изпълнител, който развива и рейтингов канал на видео съдържание, става все по-популярен и в амплоато си на водещ.

Хитмейкърът е удовлетворен от постигнатото и обобщава в „На фокус“ по NOVA: „Изпратих една страхотна година, постигнах успехи, които не очаквах, че ще имам“.

„Годината беше хубава, благодарение на екипа, с който работя и хората около мен. Никога не съм сам. Случиха ми се хубави неща- каналът ми за видео съдържание, приятелството ми с Димитър Марианов, с когото направихме и песен. Получих и няколко отличия. Хареса ми да бъда в ролята на водещ на подкаст и да разговарям с хора, които съм мечтал да срещна. Не съм имал гост, с когото не съм искал да разговарям. Всички тези хора, мечтаех да ги срещна на живо“ –  споделя още той, пише Signal.bg.

След серия от хитове през годините и паметни концерти на живо, Тото е категоричен: „Удовлетворен съм от постигнатото до тук. Дори и сега да спра да правя музика, ще съм щастлив“.

[vbox7]959f482086[/vbox7]

Още

Leave a Comment