Новини 

Трио Сопрано с престижно отличие

Оперните прими от Трио Сопрано бяха отличени с наградата “Знаменитост на годината 2020” в категория музика. Призът им бе връчен за песента “Има надежда”, която е със социална насоченост и подкрепя благородните каузи в помощ на семействата с репродуктивни проблеми.

“Не можем да опишем радостта и вълнението си, че получаваме тази награда именно в годината, в която в триото ни се родиха две бебета. От сърце изпращаме цялата си любов към всички, които очакват своето мъничко чудо! Никога не забравяйте, че винаги има Надежда“ – споделиха с вълнение певиците след награждаването и публикуваха видео от него в своята официална страница във Facebook.

Официалната церемония бе уважена лично от Петя Вардева, която бе в компанията на малката си дъщеря и Биляна Андрончева – Джалева. Те изказаха благодарност и от името на своята колежка Габриела Пеева, която не успя да присъства на награждаването, защото само преди дни стана майка на момиченце, което със съпруга си нарекоха Саня.

 

Песента “Има надежда“ Трио Сопрано представи в навечерието на Коледните празници през 2018 година, а официалната лайв премиера на песента се състоя в Народното събрание.

Въздействащият текст е на поетесата Мариета Ангелова, а оригиналният аранжимент – на Пламен Станчев. Видеоклипът е заснет от режисьора Николай Скерлев, като специално участие в лентата има малката дъщеря на Петя, както и хора, подкрепящи инициативата.

 

Още

Leave a Comment