Клипове и песни 

Трио VIVA  изгря на музикалната сцена с „Птица в клетка“

Новото момичешко трио VIVA  изгря на българската музикална сцена с първия си сингъл, озаглавен „Птица в клетка“.

Музиката на парчето е поверена на Славчо Николов от Б.Т.Р., а текстът е написан от Яна Николова. Зад аранжимента стоят имената на Славчо Николов и Алекс Нушев.

Сингълът има и английска версия, със заглавие „Bird In a Cage“. Режисурата на видеоклипа е дело на Buddubbaz Tape Company.

Момичетата вече подготвят Рождественска песен, отново със Славчо Николов/ Б.Т.Р.

Трио VIVA  обединява гласовете на Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова, които са ученички в 12 клас в софийски гимназии. Групата се сформира през 2012-а и до сега има спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия.

Момичетата се занимават с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница“, като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде“ и в музикални спектакли. Участнички са във ТВ форматите – „Големите надежди“, националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България“.

Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов“. През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее“.

Още

Leave a Comment