Устата отмени турнето си в САЩ заради отказана му работна визаКонцерти Новини 

Устата отмени турнето си в САЩ, отказана му е работна виза

Устата отмени турнето си в САЩ заради отказана му работна виза. Това стана ясно от пост в социалната мрежа, в който артистът обяснява цялата ситуация. Ето какво пише той:

Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка, се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е “абсолютно случайно недоразумение” и няма нищо общо с последните ми музикални проекти.

До момента съм правил три турнета в Щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и….ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!

Устата отмени турнето си в САЩ заради отказана му работна виза

В страната на неограничените възможности Устата имаше планирани 10 концерта, като стартът трябваше да бъде даден на 19 април с два последователни концерта в Чикаго. Обиколката включваше и Тампа, Денвър, Сан Франциско, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, трети концерт в Чикаго и финал на 5 май в Канада, Монреал.

Отказът за виза на Иван Динев – Устата идва само 4 месеца, след като пусна социалната сатира “Свободата на словото”, чиито клип засне в Москва, на Червения площад в руската столица, пише Signal.bg.

Още

Leave a Comment