Новини 

Финалистите в „Гласът на България“ пуснаха обща песен

Финалистите в „Гласът на България“ записаха и представиха премиерно в неделя след епизода, чисто новата си обща акапелна коледна песен и празнично видео към нея.

Песента е специален поздрав за зрителите, а озарените и усмихнати лица на 12-е финалисти ще носят страхотно настроение в домовете им, в дните преди Коледа.

Традицията финалистите във всеки сезон на шоуто да записват обща песен  отново е спазена, като за първи път тази година тя е авторска и коледна.

Музиката и аранжиментът, който е почти изцяло вокален, са дело на Борислав Бояджиев – Борче – музикален продуцент на „Гласът на България“, а текстът е на Христо Раянов, който е част от екипа на сценаристите в bTV.

„Много се зарадвах, когато bTV ме потърси с покана да напиша специална коледна песен за финалистите този сезон“, споделя развълнувано Борислав Бояджиев – Борче.

„Те са изключително талантливи и по всякакъв начин заслужават да имат и да пеят своя авторска музика. Искрено се надявам и им пожелавам тази песен да е само началото за тях и да имат още много авторски песни на български език. Нека да създадат много стойностна музика и хитове, които да останат във времето и в съзнанието на хората“ – казва той.

На 5 декември предстоят и първите крос битки в историята на „Гласът на България“, а в тях един срещу друг на живо ще се изправят участниците от четирите отбора – на Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев.

Това ще бъде първият лайв концерт за този сезон, преди големия финал, а конкуренцията на сцената ще е наистина голяма. В този епизод за първи път зрителите ще могат да подкрепят своите любимци, като гласуват за тях.

Още

Leave a Comment